Andreea Raicu are revista online

• Vedeta Prima TV a lansat revista online www.andreearaicu.ro

După lansarea DVD-ului Stylepedia şi a aplicaţiei Facebook Stilist Personal, Andreea prezintă un nou proiect: www.andreearaicu.ro, revistă lifestyle online. Revista a fost initial disponibila doar pentru fanii de pe pagina personală de Facebook a Andreei Raicu.

Revista are ca motto „Trăieşte frumos!” si isi propune sa creeze o comunitate care sa reuneasca femeile ce-si doresc sa afle noi informatii despre moda, frumusete, sanatate si sa-si prezinte propriile experiente de viata. Acestora li se adauga o bogata agenda culturala, unde cititoarele pot descoperi informatii utile despre cele mai noi aparitii de carte, concerte, lansari muzicale, specatacole de teatru, premiere cinematografice.

Cele doua lucruri care diferentiaza noul website www.andreearaicu.ro de cele de profil deja existente pe piata sunt, pe de o parte, abordarea personalizata a subiectelor – acestea sunt inspirate de experientele Andreei si ale echipei sale –, iar pe de alta parte accentul pe interactivitatea cu publicul cititor. Sectiunea Club este locul unde vor fi publicate povestile oricarei cititoare care doreste sa le impartaseasca.

Toţi paşii pe care i-am făcut încă de la începuturile carierei m-au condus către această direcţie. www.andreearaicu.ro vorbeşte despre valorile mele pe care le-am câştigat în urma tuturor experienţelor prin care am trecut. Îmi doresc ca în jurul revistei online să se creeze o comunitate de oameni care vor să trăiască frumos, să fie interesaţi de articolele noastre şi să ne dea şi ei, la rândul lor, sfaturi din propria experienţă. Obiectivul nostru este ca această revistă să ajungă în top 10 website-uri de referintă în domeniul lifestyle feminin”, spune Andreea Raicu.

Pe Andreea Raicu, o puteti urmari prezentand “Miss fata de la tara”, in fiecare luni, de la ora 20.30,  la Prima TV.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.