Andreea Marinescu a primit de la fiul ei, Vladimir, un braţ de lalele roşii

Andreea Marinescu a fost răsfătaţa tuturor marti, atunci când a împlinit 33 de ani.

„Dis de dimineaţă, un coleg m-a aşteptat cu portierele larg deschise şi cu o ciocolată. A fost foarte drăguţ pentru că a venit să mă ia de acasă şi a ţinut morţiş să îmi deschidă el toate uşile, până am ajuns în platoul Ştirilor PRO TV. Neti m-a întâmpinat şi ea cu flori, iar Mihai a fost extrem de galant şi mi-a oferit un trandafir”, a povestit fericită Andreea.

Atât colegii, cât şi prietenii de pe Facebook ai vedetei i-au urat „La mulţi ani” încontinuu, iar la finalul ştirilor Andreea a avut parte de o supriză de suflet: Vladimir, băieţelul ei, a venit cu un braţ plin de lalele roşii şi cu o declaraţie de dragoste pentru mama lui: „Mami, te iubesc! La mulţi ani”, i-a spus Vladimir.

Sărbătoarea a continuat pentru Andreea şi în redacţia Ştirilor PRO TV, unde a primit de la colegii ei de departament – Lavinia Petrea, Oana Maiuga, Mădălina Lungu şi Ovidiu Oanţă un medalion pe care l-a şi purtat  în timpul Ştirilor PRO TV de la ora 7.00.

„Asaltul cu flori a continuat şi acasă, unde am primit de la iubitul meu 33 de garoafe ciclam, apoi mi-a cântat la chitară o melodie pe care a compus-o special pentru mine. Per ansamblu, se anunţă un an foarte bun”, concluzionează încântată prezentatoarea Ştirilor PRO TV. „Am petrecut cu oamenii apropiaţi şi am primit veşti bune de ziua mea, asta e foarte important”, menţionează Andreea.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.