Andreea Marin Bănică a inventat body-ul extensibil

Andreea Marin Bănică a fost invitată, marţi seară, la rubrica mondenă a emisiunii “6! Vine presa” de pe B1. Roxana Iliescu a obţinut de la vedetă multe informaţii în exclusivitate.

Pe data de 1 decembrie, Andreea Marin Bănică urmează să lanseze, împreună cu Irina Schrotter, brandul „Violet by Andreea Marin”, o linie de îmbrăcăminte pentru bebeluşi, care va cuprinde body-ul extensibil şi hăinuţe pentru botez.

Body-ul extensibil, idee care îi aparţine în exclusivitate Andreei, este o noutate absolută pe piaţă şi a fost deja înregistrat la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci. Roxana Iliescu a fost prima care a intrat, în direct, în posesia unui astfel de costum pentru micuţa ei.

Pentru a evita eventualele comparaţii cu Mihaela Rădulescu, care, în această vară, a demarat o afacere tot în acest domeniu, Andreea Marin a ţinut să precizeze că proiectul ei datează de mai bine de un an.

Tot în cadrul rubricii mondene, vedeta a povestit despre cartea ei – „Preţuieşte viaţa!” – care ne reaminteşte cum să trăim frumos, despre Gala Scheherazade de pe data de 17 octombrie sau despre Violeta. Fetita, care nu a implnit doi ani, vorbeşte deja fluent limba română şi chiar rupe câteva cuvinte în engleză, rod al meditaţiilor pe care le are de două ori pe săptămână.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.