Andreea Mantea, în rochie de mireasă: Simt că e singurul care ar putea să devină soţ!

Aflată la filmările pentru Burlăciţa, în America, Andreea Mantea – protagonista vlcsnap-2014-07-02-12h47m08s120show-ului difuzat de Antena 1 – a decis să îi supună pe cei 9 pretendenţi aflaţi în lupta pentru cucerirea inimii ei la o probă foarte romantică. A închiriat o vestită capelă din Vegas, în care s-a căsătorit chiar Bon Jovi, şi şi-a întâmpinat concurenţii în rochie albă de mireasă, invitându-i totodată să-i spună fiecare ce simte pentru ea. Concurenţii au avut la dispoziţie o zi pentru a-şi pregăti „discursul”, fără să aibă habar însă de surpriza pe care Andreea le-o pregătise.

„De mică mă visam în rochie de mireasă. Nu e prima oară când îmbrac rochia albă, s-a mai întâmplat la diferite prezentări de modă, însă niciodată nu am făcut asta 

Andreea Manteapentru un bărbat. E pentru prima oară când am emoţii atât de mari înaintea unei întâlniri”, a povestiti Andreea, în aşteptarea concurenţilor.

„Mă gândesc că există posibilitatea ca acum să fiu pentru prima oară în rochie de mireasă în faţa viitorului meu soţ. Dacă această zi e ziua în care fac repetiţii pentru nuntă?” a completat ea.

Concurenţii s-au străduit din răsputeri, însă doar unul dintre ei a reuşit să o impresioneze atât de tare pe burlăciţă, încât aceasta să îl invite pe loc la o întâlnire privată. Tot el a fost cel care a determinat-o pe Andreea să facă o mărturisire incredibilă: „Simt că în acest moment el e singurul care ar putea să devină soţ!”.

Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla urmărind joi seara, de la 20.30, Burlăciţa, la Antena 1.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.