Andreea Ibacka, secretara sexy in telenovela Ingeri pierduti

Andreea Ibacka va interpreta o secretara sexy in noua telenovela romaneasca Ingeri pierduti, care va avea premiera ACASA, in aceasta toamna. Andreea joaca rolul Tinei, asistenta la firma de consiliere detinuta de Alex (Ioan Isaiu) si Emil (Alexandru Papadopol).

image

Tina este o ametita, o zapacita, pe care eu deja o indragesc foarte mult. Sunt secretara lui Alex si am un personaj foarte simpatic, haios, pe care sper sa il indrageasca si publicul de ACASA. Nu pot sa spun ca ma regasesc in personaj, dar tocmai aceasta este partea distractiva, pentru ca am ocazia sa interpretez altceva decat ceea ce sunt eu in mod normal. Cred ca acesta este farmecul actoriei, spune Andreea.

image

In ceea ce priveste scenariul, Andreea adauga: Cunosc si eu copii care traiesc fara parintii lor pentru ca sunt plecati departe pentru a munci si a-i intretine, iar acestia o iau pe cai gresite. Mi-as dori ca fiecare copil sa isi aiba parintii aproape, pentru ca pana la urma asta inseamna o copilarie fericita, adauga Andreea.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.