Andreea Esca a surclasat-o pe Alina Petrescu

Intoarcerea Andreei Esca la pupitrul Stirilor Pro Tv, dupa accidentul suferit la schi, a fost asteptata de milioane de telespectatori, curosi atit sa se reintilneasca cu prezentatoarea, dar si sa vada cit de dreapta poate sta aceasta in scaunul special amenajat in studio.

Astfel, la nivelul intregii populatii a Romaniei, aproape 3 milioane de telespectatori  urmareau in minutul de maxima audienta, inregistrat la ora 19.39, Stirile Pro Tv prezentate de Andreea Esca. In acest moment, Pro Tv a inregistrat pe publicul din mediul urban o audienta medie de 14,3 puncte de rating si 32,3% cota de piata, aproape de trei ori mai mult decit Antena 1, care obtinea doar 4,9 puncte de rating si 11% cota de piata.

Pro Tv a fost lider absolut de audienta atit pe publicul din mediul urban, cit si pe publicul comercial din mediul urban, cu virste cuprinse intre 18-49 de ani. Astfel, audienta medie inregistrata de Stirile Pro Tv de la ora 19.00 a fost pe publicul din mediul urban de 10,7 puncte de rating si 24,7% cota de piata, in timp ce Antena 1 obtinea doar 6,7 puncte de rating si 15,4% cota de piata. Clasamentul ramine neschimbat si pe publicul din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani, cind Pro Tv se instaleaza confortabil pe pozitia fruntasa cu 8,2 puncte de rating si 26,2% cota de piata, mai mult decit dublu fata de Antena 1, care a inregistrat doar 3,9 puncte de rating si 12,6% cota de piata.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.