Andreea Creţulescu a plecat de la Realitatea TV


Andreea Creţulescu părăseşte postul Realitatea TV, vineri fiind ultima sa zi în postura de angajat la televiziunea din cadrul trustului de presă Realitatea-Caţavencu, după cum a declarat jurnalista pentru MEDIAFAX.

Potrivit Andreei Creţulescu, decizia de a pleca de la Realitatea TV este una „personală”.

„Astăzi (vineri, 25 septembrie, n.r.) este ultima zi. A fost o despărţire în mod amiabil între cele două părţi”, a spus Andreea Creţulescu.

Ea a precizat că nu a luat „o decizie fermă” în privinţa activităţilor sale viitoare, adăugând că s-ar putea îndrepta fie către o altă televiziune, fie către o firmă de marketing politic.

Andreea Creţulescu s-a născut în 1975, la Bucureşti, şi a absolvit, în 1999, Facultatea de Drept.

Ea s-a alăturat echipei de la Realitatea TV în septembrie 2005. În primele luni, a făcut ştiri, reportaje şi campanii. Apoi, a moderat emisiunile „Deschide lumea”, „Editorii Realităţii”, „Reporterii Realităţii”, „Fabrica”, „Tu decizi” şi „Realitatea te priveşte”.

One thought on “Andreea Creţulescu a plecat de la Realitatea TV

  1. Penu parlamentul roman in criza de la Lucian Tudor AustrALIA AFLAT IN CONCEDIU IN rOMANIA.. Intrebati pe Vadim Tudor, Dl. Funar, anten 1, ADEVARUL SI dL eMIL cONSANINESCU ACUZAT DE TRADARE DE NEAM CE AU FACUT CIN COMTIM ERA INDUT ILEGAL SI AM ADUS PROBE ACUZAOARE.
    VA aducetiaminte votul di 2000 in parlament ??

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.