Andra şi Cătălin Măruţă au făcut turul Spaniei


Pentru Andra şi Cătălin Măruţă vacanţa de vară a însemnat întoarcerea în locurile în care şi-au petrecut luna de miere: Spania.

Pentru că s-au îndrăgostit de aceste colţuri de lume anul trecut, după cum ei înşişi mărturisesc, vara aceasta au pornit într-un mini-tur al coastei de est a Spaniei, în care au bifat Barcelona, Palma de Mallorca, Valencia, dar şi Marbella.

Ne-am început vacanţa cu 10 zile petrecute în Palma de Mallorca, apoi ne-am tot plimbat în diverse oraşe”, povesteşte prtezentatorul ”Happy Hour” de la Pro Tv.

vizii turişti, dornici să descopere cele mai ascunse minunăţii ale acelor locuri, îşi amintesc că au fost cu adevărat impresionaţi de peşterile din Palma de Mallorca, dar şi de faptul că au putut vizita fiecare ţărm al insulei la bordul unui iaht.

În Palma de Mallorca ne-au plăcut cel mai mult peşterile cu stalactite şi stalagmite vechi de sute de ani: privirea îţi era încântată de diverse imagini proiectate pe ele, iar auzul de muzica lui Mozart. Am fost cu adevărat impresionaţi de acest loc spectaculos.

Apoi am vizitat toată insula Palma de Mallorca cu un iaht, într-un fel de expediţie pe mare şi pe uscat, timp de doua zile”, îşi aminteşte Cătălin.

După Mallorca, a venit rândul Valenciei să îi întâmpine pe cei doi cu locuri de neiutat, precum celebrul Oceanograf, dar şi al oraşului Marbella, unde s-au lăsat fascinaţi de serile de flamenco şi atmosfera spaniolă autentică a fiecărei străduţe.

De pe lista de vacanţă în Spania nu putea să lipsească Barcelona, unde Andra şi Măruţă au declarat la unison că au fost fascinaţi de operele lui Gaudi: parcul Guel si Sagrada Familia.

A fost minunat şi ne-am întors de-acolo refăcuţi psihic şi fizic. Cred că o vacanţă reuşită este aceea din care vii fără să vorbeşti despre oboseală, ci doar despre bucuria de a călători”, a încheiat Măruţă, care, din 7 septembrie, revine la Pro Tv pentru un nou sezon ”Happy Hour”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.