Andi Moisescu a venit la ProFM pentru a-i aduce un cadou lui Marius Onuc, dar l-a uitat acasa

Miercuri seara, DJ-ii ProFM GreeG si Onuc au incheiat emisiunea cu un invitat special. Andi Moisescu a venit in studioul ProFM special pentru a-i aduce un cadou lui Marius Onuc, a carui zi de nastere a fost marti. De cum a intrat, Andi a fost impresionat de noul studio de radio.

“Incerc sa recunosc locul, dar nu mai seamana cu nimic din ce stiam eu. E adevarat, am mai fost in vizita undeva in prima parte a anului, dar … Mi-e greu sa mai iau repere acum. Mai ales daca ma gandesc la cum era pe vremea noastra – de 4 ori mai mic si de 40 de ori mai slab dotat”, a spus prezentatorul emisiunii “Apropo TV”. Si daca tot au vorbit despre aniversari, si DJ-ii ProFM i-au spus “La multi ani” lui Andi si i-au oferit cadou un dovleac din studioul ProFM. Andi a dezvaluit motivul vizitei sale, l-a felicitat pe Marius Onuc si le-a spus si ascultatorilor ProFM: “Am un cadou cu totul special pentru el, dar evident… l-am uitat acasa. Dar cu siguranta il vor vedea si colegii lui, pentru ca sigur va veni cu el la radio”.

Inainte de a pleca de la ProFM, Andi a vorbit si despre noul sezon al emisiunii “Romanii au talent”. “O sa vedeti cum o sa fie, pana acum va pot spune ca avem in continuare oameni pe care publicul isi doreste sa ii vada la emisiune, adica si dintre cei foarte buni si dintre cei originali. Mai avem preselectii in Bucuresti, chiar in acest weekend”, a incheiat juratul emisiunii.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.