Andi Moiesescu: „Nevasta-mea gateste senzational, iar eu mananc…impecabil”

Nicolai si Gicu au depanat ieri dimineata la Alarma ProFM amintiri din cei 20 de ani pe care ProFM ii implineste luni, 15 aprilie, impreuna cu unul dintre veterani: Andi Moisescu. Juratul emisiunii “Romanii au talent” a povestit cum a fost prima lui zi de emisie la ProFM, primul telefon in direct de la un ascultator si din istoria radioului, dar si ce cosmaruri a avut mult timp si aproape noapte de noapte.

Realizam impreuna cu George Mihaita emisiunea Prieteni ProFM si aceasta a fost prima din istoria radioului in care s-a luat primul telefon in direct. Eu eram la butoane, aveam invitat in studio si i-am spus ascultatorului ca ii poate adresa acestuia o intrebare. Asa ca, dupa l-a strigat de mai multe ori si eu i-am confirmat ca este in fata mea, a venit si intrebarea catre acesta: “Auzi, mai esti si maine?”, a povestit Andi. El a explicat si procesul prin care punea muzica, alegand dintr-o lada discurile si cat timp curgea o piesa, el vorbea despre urmatoarea.

Spaima lui in acea perioada, care i-a dat cosmaruri, a fost aceea ca nu cumva sa nu se auda nimic pe post si visa ca nu gasea discuri cu muzica si nu stia ca sa faca mai intai sa acopere llinistea de pe post: sa alerge dupa discuri sau sa inceapa sa vorbeasca… “Dupa aceea, cand am intrat in televiziune, cosmarul era ca vine un invitat si eu nu sunt deloc pregatit cu informatii. Si nu ma refer sa stai de vorba pur si simplu cu el, ci despre un subiect concret, o lansare, un eveniment”, a continuat invitatul de la Alarma ProFM.

El a vorbit si despre familia lui si despre alimentatie, spunand ca nu se pricepe la bucataria raw vegan. “Eu pot doar sa spun ca sunt fanul fructelor si al legumelor. In rest, nevasta-mea gateste senzational, iar eu mananc…impecabil”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.