Anda Adam: “Victor Slav este barbatul ideal pentru mine”

In aceasta dimineata, la Alarma ProFM a sosit Anda Adam, care a vorbit cu DJ-ii Sara si Nicolai despre turneele pe care le face in aceasta perioada si, in aceleasi timp, a povestit cum isi personalizeaza rata pentru Cursa ProFM de pe Dambovita.

Fanii artistei au aflat ca s-a intors din Mexic si saptamina aceasta va pleaca in Liban, la Beirut, unde participa la un show international, alaturi de alti artisti straini, unde va canta 4 piese. “Stiu ca vor fi cam 40.000 – 50.000 de oameni care vin la concert si ce este si mai interesant, dupa eveniment voi merge la un after party in cel mai tare club din Beirut”.  Anda Adam a adaugat ca maine va filma videoclipul celei mai recente piese, “Say Goodbye”, in regia lui Iulian Moga, iar Anda va avea o aparitie speciala in clip: va calari un cal frizian negru.

Ea a vorbit si despre relatia cu Victor, intrebata fiind de un ascultator daca si-ar insela vreodata iubitul:

Victor Slav este barbatul ideal pentru mine, alaturi de el am tot ce imi doresc”, adaugand ca, pe langa o multime de lucruri, este la curent si cu buletinul meteo de cite ori are nevoie, mai ales in perioadele in care are concerte in aer liber.

Anda a pregatit si o ratusca pentru “Cursa de rate de pe Dambovita”de duminica, 8 iulie: “Am o ratusca care se antreneaza zilnic, face mai multe bazine pe zi in cada mea, si mai ales ca eu am facut inot, are si si un antrenor foarte bun” a incheiat Anda.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.