Anca Sigartău și fiul ei, Teodor, îmbrăcați de un designer de la Bollywood în „Asia Express”

Anca si Teodor designer

Asia Express, cel mai dur reality show difuzat în curând de Antena 1, este și un motiv de reale surprize pentru cele 9 perechi de vedete participante. La finalul fiecărei zile, aceștia sunt nevoiți să își caute singuri cazare și fac asta bătând din poartă în poartă.

Pentru fiecare dintre ei, orice noapte petrecută la casele localnicilor este o adevărată poveste, pentru că niciodată nu știu unde nimeresc.

Anca Sigartău și fiul ei, Teodor, s-au trezit în casa unui designer local, și nu orice fel de designer, ci unul care îmbracă cele mai mari staruri de la Bollywood. După ce le-a spus povestea lui și i-a invitat la masă, bărbatul le-a făcut și un cadou. O cămașă pentru Anca și un tricou pentru Teo, două piese din colecția lui, pentru a le purta noroc în cursa Asia Express.

Filmările pentru cel de-al doilea sezon Asia Express, cel mai dur reality show de aventură difuzat în România, au loc anul acesta în Sri Lanka și India. 9 perechi de vedete sunt hotărâte să străbată Drumul Elefantului pentru a ajunge la premiul de 30.000 de Euro și pentru a trăi experiența vieții lor. Fiecare pereche are la dispoziție un Euro pe zi și trebui să își găsească singuri mâncare, cazare și transport.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.