Anca Serea, invitata la primul workshop de Celebrities PR din Romania

Primul workshop de Celebrities PR din Romania, integrat in conceptul Naked PR, va avea anca serea (22)loc in perioada 21 octombrie – 6 decembrie si va fi sustinut de Adelina Bortan (PR Specialist, Prima TV).

Gandit ca un « laborator », NAKED este locul unde se intalnesc profesionistii, inteleptii, inovatorii din comunitatea PR, pentru a pune punctul pe i-urile din PR-ul din diferite industrii, cu toate resorturile de imagine specifice.

Business PR, Fashion PR, Celebrities PR si Cultural & Arts PR compun colectia din aceasta toamna.

Printre temele dezbatute in cadrul workshopului de Celebrities PR se numara celebrity endorsement sau cum ajuta vedetele brandul pe care il reprezinta, celebrity e-PR sau forta celebritatii digitale, story brokering sau  cat de importanta este povestea si multe altele.

Alexandru Constantin, Anca Serea, Diana Bart, Stefan Stan sunt doar cativa dintre invitati.

Un bun  PR stie sa te indrume in directii bune, sa fie alaturi de tine atunci cand e cazul, sa te ajute sa faci fata unor eventuale presiuni media, spune Anca.

„In cadrul workshopului de Celebrities PR vom pune accent mai mult pe partea practica. Vom vorbi despre strategii de PR, story brokering sau cat de importanta este povestea, cum construiesti imaginea sociala a unei persoane publice. Va voi dezvalui insight-uri din aceasta ramura a relatiilor publice si vom face cunostinta cu vedete
Celebrities-PRcare au inteles importanta PR-ului in dobandirea notorietatii”, spune Adelina.

Proiectul Naked PR se adreseaza tuturor celor in cautare de upgrade si newins, fie ca sunt profesionisti, aspiranti, angajatori sau pasionati de PR.

Detalii despre agenda workshopurilor şi înregistrare sunt disponibile pe site-ul Naked PR (www.nakedpr.ro).

Despre Naked PR
Naked PR este un proiect educational dedicat tuturor celor in cautare de upgrade si newins.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.