Anca Neacşu, Claudette şi Raoul au acceptat provocarea Iulianei Tudor

Dau ritmurile moderne pe acordurile populare, la O dată-n viaţă de la TVR 1

Vineri, 25 martie, ora 21.00

 

Invitaţii Iulianei Tudor la ediţia din 25 martie a emisiunii O dată-n viaţă sunt interpreţii Anca Neacşu, Claudia (Claudette) şi Raoul. Ei vor fi secondaţi pe scenă de nume importante ale folclorului românesc: Maria Cârneci, Aurel Tămaş şi Aneta Stan.

Dacă interpretarea pieselor de muzică populară nu reprezintă o dificultate pentru cei trei invitaţi obişnuiti cu scena muzicală, jocul popular este, cu adevărat, o provocare. La repetiţii, Claudia, Anca şi Raoul se lasă iniţiaţi în coregrafiile pregătite special pentru emisiune de ansamblurile folclorice invitate. Proba de foc va fi jurizată de telespectatorii TVR 1, în direct, în timpul emisiunii O dată-n viaţă, vineri, începând cu ora 21.00.

Din emisiune nu vor lipsi momentele muzicale pregătite de orchestra „Lăutarii” condusă de Nicolae Botgros – care aduce, în această ediţie, o premieră muzicală: Michael Jackson pe acordurile Lăutarilor! Buna-dispoziţie rămâne în continuare misiunea principală a actorilor Maria Buză şi Marius Rizea – personajele Floarea şi Gheorghe.

Vedetele populare pe care telespectatorii le îndrăgesc vin şi în acest nou sezon în platoul emisiunii pentru a oferi muzică de calitate şi momente unice marca „O dată-n viaţă”. Un astfel de moment a avut loc săptămâna trecută, când Iuliana Tudor i-a făcut Loredanei o surpriză excepţională, împlinindu-i unul dintre cele mai mari vise, acela de a cânta în duet cu Angela Moldovan piesa „Cine stă posomorâtă” (primul cântec pe care Loredana l-a învăţat în copilărie).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.