Anca Dumitra are ganduri de maritis

Anca Dumitra are ganduri de maritis! Totul se petrece in episodul “Las Fierbinti” de joia aceasta, 6 martie, de la ora 20.30, cand Geanina (Anca Dumitra) se decide sa se marite cu Dorel (Mihai Rait Dragomir).
image

Cei doi au si o motivatie puternica, pe care i-o marturisesc Rapidoaicei (Maia Morgenstern): sa stranga bani. Au auzit ca daca faci nunta, te alegi cu o suma frumusica de bani, asa ca iau impreuna decizia de a se casatori “de ochii lumii”, ca sa se imbogateasca.

Tot banii sunt cuvantul de ordine si pentru Dalida (Ecaterina Tugulea). Secretara primarului Vasile (Gheorghe Ifrim) vrea sa isi cumpere un televizor nou, performant, asa ca incepe sa bata pe la usile localnicilor din Fierbinti, de la Bobita (Mihai Bobonete) pana la Giani (Costi Dita), pentru a-si recupera banii pe care i-a imprumutat acestora de-a lungul timpului. Iar Celentano (Adrian Vancica) si Firicel (Cuzin Toma) se ofera sa-l ajute pe Robi (Leonid Doni) si sa-i repare masina de la Politie. Cum se va termina totul, telespectatorii Pro Tv vor afla joia aceasta in “Las Fierbinti”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.