Ana Maria Gheorghe a dezvăluit cum o va chema pe fetița sa

Ana Maria Gheorghe a avut parte de o ședință foto specială: asta pentru că anaprezentatoarea de la Observator Antena 1 a făcut primele poze „cu burtică”, pentru site-ul fifistie.ro. Ana trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale și a mărturisit pentru Fifi știe! ce nume a ales pentru fetița sa:

„Unii n-au înțeles de ce am ținut secretul, dar sunt superstițioasă și am avut tot felul de experiențe în viață care mi-au demonstrat că e mai bine să țin pentru mine anumite lucruri. Acum poate să știe toată lumea că o să fiu mamă. O să am o fetiță pe care o să o cheme Maria Margarida. Îmi doresc să fie cea mai sănătoasă, bună și deșteaptă fetiță din lume și sper să semene cu tati atât fizic, cât și la temperament. Sper să aibă părul creț”, spune fericită prezentatoarea de la Antena 1.

Întrebată dacă își dorește mai mulți copii, Ana Maria recunoaște că îi adoră și că i-ar plăcea să aibă o familie numeroasă:

ana5„Multă lume mă întreabă dacă e primul copil și mai urmează și alții. Eu îmi doresc să fie pitica sănătoasa și dacă vrea Dumnezeu, eu aș face muuuuulti.”

Mai multe despre viața de mămică și cum arată Ana Maria Gheorghe însărcinată, pe fifistie.ro.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.