Alina Stancu pleaca in vacanta

Emisiunea „Evenimentele zilei” de pe B1 ia, din 3 august, o vacanţă de trei săptămâni. Alina Stancu, moderatoarea emisiunii, profită de ocazie să plece cu familia într-un circuit de vis, în care are ocazia să viziteze Olanda, Belgia, Luxemburg şi Franţa.

Debutul acestei producţii a fost foarte solicitant pentru mine. Vorbim despre patru ore de direct, fără prompter, timp în care trebuie să fii tot timpul atent, o echipă nouă şi invitaţi – uneori – dificili. Aşa că îmi va prinde foarte bine să mă relaxez cât timp intră emisiunea într-o scurtă pauză”, ne-a povestit vedeta B1.

În Olanda, Alina şi-a propus să treacă pe la nişte prieteni foarte buni stabiliţi aici, iar în restul sejurului nu va rata nici unul dintre obiectivele turistice importante din ţările prin care va trece.

Tot ce îmi doresc de la acest concediu este să mă odihnesc, să văd cât mai multe locuri frumoase, să mă simt bine alături de toţi cei care au loc important în viaţa mea şi să mă întorc plină de energie pentru un nou sezon al emisiunii”, a mai adăugat Alina.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.