ALINA PUŞCAŞ știe să recolteze miere

CC1K9956Alina Puşcaş a învăţat să recolteze miere încă din copilărie. Filmările pentru cea de-a patra ediție a emisiunii “Poftiți pe la noi!” i-au amintit Alinei Pușcaș de vacanțele de vară pe care și le petrecea întotdeauna la bunicii ei, în Luduș.

„Stăteam toată vara în mijlocul mini-fermei de animale, între stupii de albine și recoltele de struguri, sfeclă și multe legume naturale. Chiar scoteam de două ori mierea din faguri alături de bunicul meu”, povestește cu nostalgie Alina Pușcaș, care este foarte recunoscătoare bunicilor pentru tot ceea ce au învățat-o.

“Au știut mereu să îmbine munca și joaca, ceea ce mi-a prins foarte bine în viață pentru că am învățat să consider orice tip de muncă, oricât de grea ar fi ea, un fel de joacă serioasă.

Cu toate că de mică a fost obișnuită cu munca, Alinei i s-a părut foarte greu la filmările pentru “Poftiți pe la noi!”.

“Nu a fost pentru prima dată când am făcut atât de multe lucruri, dar niciodată nu le-am facut în ritmul ăsta. Nu am muncit niciodată în viața mea 15 ore pe zi cu 30 de minute pauză de masă. A fost foarte greu, dar odată terminată treaba m-am simțit perfect și mândră știind că am dus la bun sfârșit ceea ce ne propuseserăm”, a declarat Alina Pușcaș.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.