Alina Grigore si Bogdan Albulescu au aniversat trei ani de cand s-au cunoscut, cu sampanie si multe cadouri

Alina Grigore si Bogdan Albulescu, soţ şi soţie si colegi pe platourile de filmare de la “Aniela”, au sărbătorit, pe 5 noiembrie, trei ani de când s-au cunoscut.

Cei doi actori s-au întrecut în cadouri surpriză: Alina a primit de la Bogdan un laptop pe care şi-l dorea foarte mult, iar Bogdan a avut o mare surpriză seara, după filmare, cînd a ajuns acasă, iar pe perete erau proiectate declaraţiile de dragoste ale Alinei.

I-am cumpărat lui Bogdan un videoproiector şi un sistem home cinema. L-am instalat când el era la filmare şi, cînd a venit acasă, a găsit în mijlocul sufrageriei o saltea, iar pe perete era proiectat „Te iubesc” si „La mulţi ani”. Când Bogdan a intrat în casă, în întuneric şi a văzut surpriza m-a luat în braţe şi m-a sărutat. Ne-am încheiat seara în mijlocul sufrageriei, pe saltea, uitîndu-ne la un film romantic”, povesteste Alina, care a avut si ea parte de surprize.

Eu îi tot spuneam lui Bogdan că îmi doresc foarte mult un laptop, pentru că voiam să citesc şi să văd filme în pauzele de la filmare. Iar pe 4 noiembrie seara, cînd am ajuns acasă, Bogdan mi-a oferit, drept cadou la împlinirea a 3 ani de cînd ne-am cunoscut, un laptop micuţ şi negru. M-am bucurat ca un copil atunci cînd îşi primeşte cadoul de la Moş Crăciun”, spune amuzată Alina.

La rândul lui, Bogdan Albulescu îşi aminteşte cu drag momentul în care şi-a intalnit viitoarea soţie. ”Eram pe holurile facultăţii şi am văzut-o pe Alina. Mi-a plăcut din prima clipă aşa că, ceva timp, am căutat pretexte să mă bag în seamă. Ea nu a bănuit nimic, pînă într-o zi cînd lucrurile s-au legat, am ieşit la o cafea şi iată, au trecut de atunci 3 ani minunaţi, petrecuţi în doi”, spune Bogdan.

One thought on “Alina Grigore si Bogdan Albulescu au aniversat trei ani de cand s-au cunoscut, cu sampanie si multe cadouri

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.