ALINA EREMIA si DORIAN POPA lupta pentru iubirea lor in O NOUA VIATA

Alina Eremia si Dorian Popa vor fi cel de-al doilea cuplu de protagonisti in prima telenovela muzicala romaneasca care va fi difuzata in curand ACASA. Cuplul Ioana si Andrei vor avea de trecut noi si grele obstacole, deoarece  un personaj malefic intervine in viata lor.

Ioana se intoarce de la Paris, unde a fost plecata impreuna cu Monica. Afla ca sora ei, Anca, are amnezie si nu-si mai aduce aminte de ea. Ioana simte ca nu-si mai gaseste locul in viata familiei ei. Ioana si Andrei au o relatie fericita, insa lucrurile iau o intorsatura neasteptata Dar cum vor evolua lucrurile, va las pe voi sa descoperiti. Atunci cand ai trecut printr-o serie de evenimente cu o anumita greutate este imposibil sa nu te afecteze, asa ca se produc schimbari si la nivelul personajelor. Trupa, la randul ei, va suferi modificari, in functie de problemele personajelor noastre, care sunt la varsta incercarilor, declara Alina Eremia.

Dorian Popa ajunge in pragul depresiei in telenovela O noua viata: La inceputul proiectului, Andrei isi deschide un studio de inregistrari impreuna cu  Dima si Cristi pentru ca vrea sa transforme muzica din vocatie in afacere. Sufera un soc in momentul in care afla ca un personaj malefic intervine intre el si Ioana. Ce se va intampla mai departe cu cei doi? Vor reusi sa treaca iar si iar peste incercarile destinului? Urmariti-ne in O noua viata! Ne-a fost tare dor de voi, asa ca va dam intalnire in curand ACASA, dar si pe noua pagina de Facebook a telenovelei: O noua viata!, spune Dorian Popa.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.