Alina Eremia si-a decorat casa in stil frantuzesc

Primavara a inceput cu schimbari pozitive in viata Alinei din LaLa Band si actrita in “Pariu cu viata”, serial difuzat in fiecare miercuri de la 21.30, la PRO TV. Alina este foarte fericita ca s-a mutat in noua ei locuinta, pe care care a decorat-o exact cum si-a dorit, in stil frantuzesc si cu aer vintage.

Din prima clipa cand a vazut apartamentul, Alina si-a dat seama ca este ceea ce cauta: “M-am mutat in casa noua si sunt foarte happy. M-am simtit „ca acasa” din momentul in care am vazut-o si am facut primul pas inauntru. Este exact cum am vizualizat-o. Eu m-am ocupat de design, am ales tot, de la culori pana la mobilier”, spune Alina.

Avand in vedere ca majoritatea timpului a fost plecata prin tara cu concertele LaLa Band sau s-a aflat pe platourile de filmare de la “Pariu cu viata”, ajutorul parintilor la renovarea locuintei a fost foarte important: “Am facut cumparaturile de la distanta, pentru ca decorarea s-a intamplat cat timp eu eram plecata in turneu, dar am avut ajutor din partea parintilor. Are un aer vintage, care aduce foarte mult cu moda frantuzeasca din secolul XIX. Deci, anul 2013 inseamna si o schimbare de domiciliu pentru mine”, povesteste Alina.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.