Alina Eremia, irezistibila pentru Dorian Popa si Bogdan Albulescu

Relatia dintre Ioana (Alina Eremia) si Andrei (Dorian Popa)  din “O noua viata”, telenovela care incepe ACASA din 2 februarie, devine tensionata, cei doi comit greseli aproape ireparabile, insa fiecare continua sa-l iubeasca pe celalalt, chiar daca pare ca nu se vor ierta niciodata.
image

Ei incearca sa-si construiasca o noua viata atat pe plan personal, cat si profesional, insa aparitia lui Filip (Bogdan Albulescu), un personaj misterios si periculos, risca sa le spulbere pentru totdeauna povestea de iubire, dar totodata le ameninta si viata.

“Relatia Ioana-Andrei, pe cat de solida este, va intampina dificultati, sau mai bine spus, persoane care vor incerca sa le strice fericirea. Apare Filip, care incearca sa o cucereasca pe Ioana, fiind mai tot timpul prezent in viata ei. Aparent totul este in regula cu Filip, dar desi in fata tuturor el joaca rolul de baiat bun, are motive ascunse”, dezvaluie Alina Eremia.
image

“Andrei o iubeste pe Ioana insa, ca in viata, apar tot felul de piedici in calea relatiei lor. Apare si un nou personaj, Filip, care creeaza toate conditiile ca intre Ioana si Andrei sa se nasca tot felul de certuri, ca el sa poata castiga teren in relatia cu ea. De ce? Nu va dezvalui mai multe, va las sa urmariti noul proiect, pe Acasa Tv”, spune Dorian Popa.

Filip vrea sa isi razbune familia printr-o strategie diabolica impotriva familiei Anghel. Dar in ecuatia planului sau, Filip nu ia in calcul faptul ca, uneori, poti ajunge sa iubesti pe cineva pe care-l urasti, in cazul lui, pe Ioana.

“Dorinta lui de razbunare il apropie de Ioana si atunci Ioana devine o obsesie. La inceput vrea sa ii faca rau dupa care, usor usor i se strecoara in suflet si ajunge ca nici el sa nu mai inteleaga ce simte pentru Ioana. Aici povestea

devine si mai interesanta! Pe de-o parte vrea sa o iubeasca, pe de-o parte sa o distruga. Andrei e un obstacol pentru el, pe care vrea il indeparteze, il dispretuieste din start”, spune Bogdan Albulescu despre personajul sau.
Prima telenovela romaneasca – din 2 februarie, de luni pana joi, de la 20.30, ACASA.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.