Alina Chivulescu si Razvan Fodor traiesc o poveste de dragoste


Alina Chivulescu si Razvan Fodor vor trai o poveste de iubire care va trebui sa infrunte minciuni si tradare in “Aniela”.

Pentru aceasta femeie, Zeno este prima iubire implinita. Sotul ei, general, a murit si in afara de protectie si o relatie plina de respect si admiratie, Lulu nu a cunoscut altceva. Asa ca atentia ei se indrepta acum spre acest barbat, pe care-l iubeste sincer”, spune Alina Chivulescu.

De cealalta parte, Zeno, interpretat de Razvan Fodor, nu-si doreste decit sa se distreze. ”Zeno nu vrea o cariera militara, se gindeste doar la a cuceri cit mai multe doamne, sa faca sport si asteapta cu nerabdare ’’otomobilul’’ pe care tatal sau i l-a promis.

Zeno stie sentimentele pe care Lulu le nutreste pentru el, dar are alte preocupari, nu este pregatit pentru o familie, nu vrea sa se casatoreasca”, marturiseste Razvan.

Alina Chivulescu si Razvan Fodor sunt la a doua colaborare pe platourile de filmare din Buftea, dupa rolurile din “Ingerasii”. Cei doi actori se inteleg perfect si in afara platourilor si sunt foarte buni prieteni.

‘‘M-am bucurat mult cind am aflat ca vom fi parteneri, ne-am inteles foarte bine, comunicam excelent, ne respectam si acum, ca este alaturi de noi si Adrian Stefan, suntem 3 in zodia Racului, un trio imbatabil”, spune amuzata Alina Chivulescu.

Si Razvan Fodor este incintat de o noua colaborare cu Alina. “Eu cred foarte tare in zodii si cum eu si Alina suntem Raci atunci relatia noastra este foarte buna. Alina este o actrita de nota 10 si o prietena minunata”, adauga actorul.

One thought on “Alina Chivulescu si Razvan Fodor traiesc o poveste de dragoste

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.