Alexandra Stoian a trecut în noul an în partea asiatica a Istanbulului

„Am început noul an pe celălalt continent, în partea asiatică a Istanbulului, care e mai nouă, mai modernă, iar petrecerea a fost într-o atmosferă plină de viaţă, cu artificii şi muzică bună, pe malul Bosforului”, a povestit Alexandra Stoian, una dintre prezentatoarele Ştirilor ProTv de la ora 13.00.

Frumoasa prezentatoare s-a bucurat de o mică vacanţă alături de mai mulţi prieteni, iar destinaţia aleasă, Istanbul, s-a dovedit a fi pe placul tuturor: „Dacă vrei un city break într-un oraş plin de viaţă, Istanbulul este o variantă de luat în calcul. De la obiective turistice dintr-o civilizaţie complexă şi emblematică, la shopping pentru toate gusturile şi buzunarele, plimbări pe Bosfor, restaurante şi cafenele după ultimele tendinţe în design, boutique hoteluri care ştiu să-şi primească turiştii, până la celebrul bazar, toate se regăsesc aici”, a mai povestit prezentatoarea.

Pe Alexandra a încântat-o cel mai mult forfota acestui oraş, care, aşa cum a declarat chiar ea, „vibrează seară de seară, are magazine deschise până la ora 23.00, iar locuitorii au o viaţă socială foarte activă”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.