Alexandra Stan vine la Alarma ProFM vineri dimineata, cu noul single – Cliché (Hush Hush)

Vineri dimineata, Bogdan Nicolai si George Andreescu vor da “Alarma ProFM” alaturi de o invitata speciala si scumpa la vedere. Alexandra Stan vine in studiou ProFM pentru a vorbi despre noul ei single, „Cliché (Hush Hush)”.

Noua piesă pop-dance a artistei este foarte dinamică, iar videoclipul are aerul anilor ’80. „Melodia prezintă iubirea în diferite moduri şi totodată relaţiile dintre cuplurile mai puţin obişnuite, care nu se încadrează într-un anumit tipar. Iubirea poate transforma pe oricine şi orice în cel mai minunat şi important lucru din univers”, a declarat artista.

Alexandra va sta de vorba cu DJ-ii ProFM si le va povesti ascultatorilor care se vor afla pe receptie despre videoclipul noului single, în regia lui Iulian Moga, filmat la Palatul Snagov.

„Deşi filmările au durat aproape 23 de ore, am găsit resursele fizice de a ne duce munca la bun sfârşit. Totul a mers bine datorită lui Iulian Moga ,” motorul” clipurilor de până acum. Aşa cum v-am obişnuit şi până acum, am avut mai multe ţinute şi m-am simţit excelent pe tot parcursul filmărilor”, a adăugat Alexandra.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.