Alexandra Stan l-a batut pe CRBL la table

De 1 martie, CRBL s-a bucurat de prezenta Alexandrei Stan in emisiunea sa pe care o prezinta la ProFM si MTV, de luni pana vineri, de la ora 19.00.
Imediat ce a aflat care este invitata lui in studioul ProFM, CRBL nu a stat mult pe ganduri si i-a „construit un martisor” special: o hartie de 100 de dolari cu poza lui si mesajul „Deocamdata atat. Cu milioanele te descurci tu”, facand aluzie la ultimul hit al artistei, One Million (1.000.000).

Aceasta nu a fost insa singura surpriza pregatita de CRBL pentru Alexandra. El a provocat-o si la o partida de table, pentru ca a aflat de la prieteni ca este talentata si s-a convins de asta pe propria piele, pierzand la mustata.
CRBL a felicitat-o pe Alexandra Stan, pentru ca este singura artista din Romania nominalizata la Miami Winter Music Conference 2012, dupa care a scos-o la dans, pe hit-urile Macarena, Lambada, Ai Se Eu Te Pego si Menaito.

La final de emisiune, CRBL si Alexandra Stan s-au tinut de promisiune si au cantat impreuna, live la ProFM si MTV, atat ultimul hit al lui CRBL, K-Boom, cat si piesa Alexandrei Stan, One Million.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.