Alexandra Stan este Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards Belfast 2011

Alexandra Stan – singura cantareata din Romania care a fost nominalizata in acest an la Best Romanian Act la MTV Europe Awards (EMA) alaturi de Fly Project, Guess Who, Puya feat Connect-R si Smiley feat Pacha Man – a primit vestea pe care o astepta cu mari emotii: ea a obtinut cele mai multe voturi pe site-ul www.mtv.ro, cistigind astfel aceasta categorie.

Alexandra, care a lansat de curand si primul ei album in Romania, “Saxobeats”, este foarte fericita ca merge mai departe in competitie, calificandu-se mai departe la sectiunea Best European Act. Printre numele mari europene cu care se intrece acum Alexandra se numara noua senzatie a muzicii britanice, Adele, suedezii de la Swedish House Mafia si nemtoaica Lena, castigatoare a Eurovisionului in 2010.

Alexandra Stan este foarte onorata ca reprezinta Romania la MTV EMA si doreste ca pe 6 noiembrie sa fie prezenta la Belfast, de unde MTV Romania va transmite gala de premiere, incepand cu ora 23.00.
Daca va obtine cele mai multe voturi si la categoria Best European Act (sesiunea de votare este deschisa pe mtv.ro de pe 18 pana pe 24 octombrie), va da piept cu laureatii din Asia/Pacific, America Latina, America de Nord si Africa pentru Marea finala: World Wide Act.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.