Alexandra Badoi: Barbatul ideal trebuie sa fie „cel mai frumos, cel mai bun, cel mai iubitor”

La 23 de ani, se poate lauda cu o cariera in plina ascensiune, contracte de modeling,  proiecte muzicale desfasurate cu nume importante din industria de profil. Dar cu cine ar imparti vedeta Antena 1 si cantareata de muzica trance Alexandra Badoi laurii succesului?

Intr-un interviu pentru noul numar al revistei „Click! pentru Femei”, prezentatoarea rubricii Meteo de la Observatorul Antenei 1 a marturisit ca jumatatea ei nu trebuie sa fie altfel decat „cel mai frumos, cel mai bun, cel mai iubitor barbat” pentru ea.

Cu toate astea, curiosii care s-au intrebat despre starea civila a Alexandrei nu vor primi mai multe detalii despre cel cu care imparte si bune, si rele in afara faptului ca Alexandra iubeste si este iubita. Ca o „visatoare romantica”, asa cum se descrie, Alexandra divulga si o parte din lucrurile simple care o fac fericita: „Ma bucura orice rasarit de soare, ma minuneaza fiecare clar de luna, ma rascoleste marea inspumata, ma linisteste cerul plin de stele”.

Vedeta povesteste despre perioada de acomodare in Bucuresti, dupa venirea la facultate, cand avea „18 ani, cu griji si cu putini bani”, cat de important e pentru un prezentator TV sa le zambeasca telespectatorilor lui in fiecare zi, cum ii trateaza pe cei invidiosi pe ea, daca se va intoarce in radio si cand se va inscrie din nou la Eurovision.

Cariera in televiziune a Alexandrei, ca prezentatoare a rubricii Meteo din cadrul jurnalelor de stiri “Observator” de pe Antena 1, s-a impletit cu succes cu pasiunea ei pentru modeling, dar si pentru muzica trance. Piesele sale – “Love My World”, “Cold Shower”, “Summer Of Love” – au ajuns in topurile radiourilor de profil din Romania, fiind de asemenea apreciate si pe plan international. Spre exemplu, “Summer Of Love” a adunat peste 3,5 milioane de vizualizari pe canalul oficial YouTube al Alexandrei (www.youtube.com/AlexandraBadoi).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.