Alexandra Bădoi a fost MISS Comunicare şi Relaţii Publice

Cântăreaţa de muzică trance Alexandra Bădoi şi-a adus aminte cu drag de anii de studenţie la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul SNSPA pe pagina ei oficială de Facebook, www.facebook.com/alexandra.badoi.

Olteanca în vârstă de 23 de ani a venit din Tîrgu Jiu în Bucureşti, la facultate, în 2007, şi a experimentat din plin viaţa de student: traiul în chirie, împărţitul banilor primiţi de la părinţi pentru a-şi acoperi cheltuielile, drumurile cu metroul, pline de râsete, ieşirile la pub-urile din apropierea facultăţii, după cursuri, sau organizările de petreceri cu toţi colegii, în weekend.

Obişnuită să facă parte din “comitetul de organizare”, Alexandra a fost totuşi luată prin surprindere de colegii săi din grupa 2, când aceştia au înscris-o la concursul de MISS, în primul an de facultate, şi i-au făcut lobby ca să câştige. Alexandra a aflat abia după ce a primit coroniţa de MISS ce campanie de PR s-a desfăşurat în sprijinul ei. “După toate probele parcurse, când trebuia să fie desemnată MISS FCRP 2007, am auzit toată sala strigând numele meu… Si, da, eu am fost aleasă MISS, aşa că în anul al II-lea de facultate am prezentat balul şi în anul al III-lea am fost membră a juriului”, işi aminteşte vedeta Antena 1.

Studenţia a fost o perioadă plină de provocări în viaţa Alexandrei, în special după primul semestru de facultate, când aceasta s-a angajat. Ulterior, ea se trezea în fiecare dimineaţă la ora 4.00, pentru a intra în direct la Observatorul Antenei 1 de la ora 6.00, în cadrul căruia prezenta ştirile despre vreme. După serviciu, mergea la cursuri, la seminarii şi la bibliotecă, iar în sesiune făcea adesea nopti albe, pentru a-şi termina proiectele de examen. Iar la licenţă, prezentatoarea TV s-a înarmat cu sucuri, energizante şi dulciuri şi a terminat lucrarea intr-o săptămână, obţinând nota 9,50.

Coroniţa de MISS i-a purtat noroc Alexandrei Bădoi nu numai în colaborările de modelling ulterioare, ci şi în cariera muzicală.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.