Alex Velea a fost vânzător într-un magazin de haine

Multe vedete din showbiz-ul românesc, dar şi de peste hotare au pornit de jos şi au muncit din greu, ca să ajungă la statutul de vedetă. Printre ele se numără Jim Carey, care a lucrat într-o fabrică de cauciucuri, Nicolas Cage, care a fost vânzător de popcorn la un cinematograf. Juratul “Next Star”, Connect-R, a vândut ziare la semafor, iar Alex Velea a mărturisit la “Te pui cu blondele?” că a vândut haine. Mirabela Dauerl, Mihai Morar, Alex Velea

În ediţia de săptămâna aceasta, difuzată miercuri, de la 20.30, la Antena 1,  Velea a povestit că înainte de a deveni unul dintre cei mai iubiţi cântăreţi ai momentului a fost vânzător la un magazin de haine. Mărturisirea a venit în urma iniţiativei unei concurente de a le arăta invitaţilor lui Dan Negru, Mirabela Dauer, Mihai Morar şi Alex Velea, cum se poate împacheta un tricou în numai cinci secunde.

Tot atunci, Velea a povestit că una dintre pasiunile pe care le avea când era mic erau dinozaurii: “Ştiu totul despre dinozauri! Eram atât de pasionat încât îi colecţionam. Nu-mi scăpa niciun documentar despre ei”, povesteşte Velea.

Şi ceilalţi doi invitaţi, Mirabela Dauer şi Mihai Morar, au acceptat provocările Mirabela, Morar, Veleablondelor. Prezentatorul emisiunii “Răi da’ Buni” de pe Antena Stars a scris o poezie folosind cuvintele date de blonde: cafea, hemoroizi, bujie şi zeamă de varză şi i-a impresionat pe toţi cu creativitatea sa. Mai mult decât atât, Negru l-a surprins pe Morar în momentul în care i le-a adus pe cele două fete ale sale, Mara şi Cezara, în platoul emisiunii.

Ce alte vedete au acceptat provocarea lui Dan Negru de a răspunde întrebărilor de cultură generală rămâne de văzut la “Te pui cu blondele?” miercurea viitoare, de la 20.30, la Antena 1.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.