Alex Dima: „Am mers kilometri în şir prin zăpadă pentru a ajunge la oameni care au stat izolaţi 10 zile”

• Cel de-al VIII-lea sezon al emisiunii „România, te iubesc!” incepe pe 26 februarie, de la 18.00, la ProTv şi pe voyo.ro

Căderile masive de zăpadă din ultima vreme au făcut ca sute de localităţi să fie izolate, iar zeci de mii de oameni, despre care nimeni nu mai ştia nimic, au dus o luptă cruntă pentru a supravieţui. Duminică, 26 februarie, de la ora 18.00, în prima ediţie din cel de-al VIII-lea sezon al emisiunii „România, te iubesc!”, Alex Dima arată, într-o anchetă impresionantă, suferinţa şi drama prin care au trecut aceşti oameni.

Am stat cu ei, am tremurat şi am dormit ca ei, am dat la lopată”, mărturiseşte Alex, vizibil emoţionat de greutăţile prin care trec oamenii încercaţi de nămeţi.

Am mers kilometri în şir prin zăpadă pentru a ajunge la oameni care au stat izolaţi 10 zile. Fără niciun semn de la nimeni. Autorităţile au ajuns acolo 24 de ore mai târziu. Şi, din fericire, relatările noastre au avut ecou, mulţi au venit cu ajutoare şi au venit şi voluntari care au dat la lopată cât e ziua de lungă”, a declarat Alex.
Telespectatorii ProTv vor vedea cum se trăieşte şi, mai ales, cum se doarme la minus multe grade.

Vor vedea, de asemenea, cum unii oameni uită tocmai de omenie în faţa unei pâini sau a unei conserve. „Vom vorbi şi despre autorităţi incompetente, despre drumari nepăsători, despre politicieni profitori. Cu natura nu te pui. Am tot auzit această frază. Şi totuşi, puteam face multe: garduri de protecţie, perdele forestiere, evacuări. Şi… poate n-am fi avut atâţia morţi şi atâţia sinistraţi”, spune corespondentul Ştirilor ProTv.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.