Albertina a primit cadou din partea Malvinei o excursie la Londra

Prezentatoarea TVR Albertina Ionescu aniversează pe 5 februarie 30 de ani. Şi pentru a rămâne cu o amintire frumoasă la împlinirea celor 30 de ani, prietena ei, Malvina, i-a făcut un cadou special: un weekend prelungit în capitala Marii Britanii, Londra.

Nu mă aşteptam, dar Malvina ştie să găsească ceva special de ziua mea în fiecare an. Şi e valabil şi în alte împrejurări. Sper să plece avioanele spre Londra, pentru că, după cum îmi spunea doamna Jurca, se anunţă ninsori abundente… În zilele pe care le voi petrece la Londra voi vizita tot ce se poate vizita şi, cu siguranţă, voi face sute de fotografii”, spune Albertina.

Albertina Ionescu şi Malvina Cservenschi sunt prietene de mulţi ani, de când au lansat noua formulă de buletin meteo la TVR în 2003. Apoi şi-au continuat drumurile separat.

În prezent, Albertina Ionescu este prezentatoarea rubricii de Life&Style din cadrul Telejurnalului matinal la TVR 1 şi a principalului program de ştiri al TVR 3 – Telejurnalul regional de la ora 21.30.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.