Albertina Ionescu, imaginea colecției Vacanze LH

Albertina Ionescu, realizatoarea și prezentatoarea rubricii de Life & style a Telejurnalului, este imaginea Vacanze LH – cea mai recentă colecție de rochii și fuste a designerului Laura Hîncu. Pentru a face o lansare spectaculoasă a colecției capsulă (presupune un nr. de piese care, combinate în mai multe feluri, creează diferite ținute) pentru vara 2011, Albertina, împreună cu realizatoarea colecției, Laura Hîncu, au vizitat zilele trecute Roma, unde au pregătit o ședință foto în exclusivitate pentru revista VIVA.

 

„Inițiativa acestei plecări la Roma a avut la bază dorința unei experiențe pline de adrenalină – vacanța și sedința foto în același timp, iar intensitatea a fost accentuată de locație, Roma fiind locul perfect pentru ceea ce ne-am propus„, declară Albertina în cel mai recent număr al amintitei reviste.

Consider cele trei zile petrecute la Roma o vacanță meritată: ne-am relaxat pe litoralul din apropierea 

capitalei italiene și în minunatele ei piețe, dar am și pregătit, cu ajutorul lui Alex Gâlmeanu, o ședință foto cu totul specială. Colecția de vacanță LH a fost imaginată și cu gândul la Roma, iar ședința foto pentru prezentarea acesteia a venit în mod natural datorită atmosferei boeme a orașului, diferitelor forme de artă identificabile la tot pasul, dar și multelor atracții – centru arheologic, restaurante, grădini, litoral etc. O vacanță la Roma descrie perfect colecția mea Vacanze din acest an„, 

adaugă designerul Laura Hîncu.

Desfăşurarea şedinţei foto la Roma a atras priviri curioase şi admirative. Fetele au avut parte de momente flatante, unul dintre ele fiind cel din Piazza Navona când, în timpul şedinţei foto, pe lângă aparatul de fotografiat al lui Alex Gâlmeanu se aliniaseră alte câteva aparate foto, din spatele cărora se auzeau „ma che bello” și „ragazze belle”.

Culorile dominante ale colecției Vacanze LH sunt puternice (fuchsia, albastru electric, corai, bronz), iar ținutele sunt echilibrate de topurile bej sau negre. Materialul utilizat este satinul din mătase naturală, folosit cu fața lucioasă pe interior pentru confortul purtătorului (nu al privitorului).

 

Vacanze LH este o colecție capsulă pentru vara 2011 formată din 10 ținute care se concentrează pe rochii și fuste. Vacanze LH respectă semnătura brandului LH – estetica simplului. Fiecare piesă a colecțiilor LH este unică, iar atunci când o porți, atragi atenția. Detaliile de finisaj, croială și cromatică sunt discrete, gândite în primul rând pentru femeia care poartă ținutele LH și abia apoi pentru cei care le privesc. Mătasea naturală este folosită tocmai pentru a da colecției confortul specific pieselor vestimentare din segmentul premium. Elementul central al Vacanze LH este fusta bronz, drapată prin cutele fixate invizibil și prin înfășurare, care creează un efect de corp sculptat (vezi foto).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.