ADINA GALUPA – surprinsa, de ziua ei, cu mesaje si cadouri speciale

La cei 27 ani, pe care i-a implinit pe 26 august, Adina Galupa, actrita care o interpreteaza pe Mirela din Ingeri pierduti, noua telenovela romaneasca care va avea premiera pe 9 septembrie, de la 20.30, ACASA, se simte implinita si o parte din fericirea pe care o traieste le-o datoreaza  prietenilor ei.

image

” Ziua mea a început intr-un fel in care nu m-am așteptat niciodată si a fost unul dintre cele mai bune inceputuri de zi de multă vreme. Am primit cadouri si foarte multe mesaje din partea prietenilor si a multor oameni foarte draguti care si-au rupt putin timp sa-mi ureze La multi ani!”, spune Adina Galupa.

Cei mai buni prieteni ai tinerei actrite au fost atenti la dorintele ei de peste an si, cu ocazia zilei sale de nastere, au surprins-o cu cadouri inedite: “Am primit un buchet imens de flori, un pandantiv pentru bratara mea specială, si multe alte cadouri pe care mi le doream de foarte multă vreme… M-am simtit specială de ziua mea, am avut alături oameni extraordinari care nu se pot înlocui”, spune Adina Galupa.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.