ADELA POPESCU si RADU VALCAN incep O NOUA VIATA

Adela Popescu si Radu Valcan formeaza un cuplu atat in realitate, cat si in noua telenovela muzicala romaneasca O noua viata, care va avea premiera in curand, ACASA.  Personajele lor vor avea un aport important in evolutia spre maturitate a tinerilor din LaLa Band, pe care ii ajuta sa inceapa O noua viata.

Raluca, personajul Adelei Popescu se dedica trup si suflet proaspetei sale familii si tinerilor din LaLa Band. Ea a fost cea care le-a indrumat pasii in muzica si i-a incurajat sa activeze in acest domeniu. De aceea, scopul ei este sa consolideze trupa si sa o duca pe culmile succesului: Viata de familie ii prieste, continua desigur sa lupte pentru LaLa Band, incercand sa duca trupa intr-o noua etapa. Va aparea un personaj surpriza, care va pune foarte multe probleme. Cei din trupa vor da proba solidaritatii in fata unor tentatii greu de rezistat, iar Raluca este ca de obicei la mijloc in aceasta
poveste tensionata. Tudor o sustine si de altfel sustine proiectul LaLa Band intrucat, mai nou, el este directorul scolii.

Ca urmare a experientei si a rezultatelor foarte bune, Tudor, profesorul de sport al scolii, interpretat de Radu Valcan, preia functia de conducere a acestei institutii: Tudor incearca sa se implice cat mai mult in bunul mers al lucrurilor, avand in vedere ca este noul director al scolii. El vine cu o viziune moderna si isi doreste ca elevii sai sa urmeze drumul corect in viata. Ca si noi, la fel si personajele noastre au crescut intre timp, s-au maturizat si incearca sa-si imbunatateasca prezentul prin prisma experientelor pe care le-au trait, spune Radu Valcan.

Atat pentru Adela, cat si pentru Radu, reintalnirea cu echipa alaturi de care au filmat aproape 3 ani a fost o reala bucurie si promit ca telenovela O noua viata vine cu un scenariu muzical care va surprinde telespectatorii: Vor aparea tot felul de surprize, scenariul este picant si colorat, iar fanii cu siguranta nu vor fi dezamagiti.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.