Adela Popescu si Radu Valcan, de Paste la Galati si Susani

In acest an, Adela Popescu si Radu Valcan, actori in serialul  “Pariu cu viata”, difuzat in fiecare miercuri, de la 21.30, la Pro Tv, au sarbatorit Pastele atat la Galati, unde Adela a sustinut un concert cu DJ Project, cat si la Susani.

Pentru Adela a fost prima data cand in ziua de Paste nu a fost acasa, insa dupa concert ea si Radu au luat drumul spre Susani, unde au sarbatorit ca la carte alaturi de intreaga familie: “E primul an cand in duminica de Paste nu am fost acasa, sa merg la biserica, dar acesta a fost motivul pentru care imediat dupa concertul de la Galati am plecat spre Susani, pentru ca macar ziua de luni sa o petrecem cu totii. Asadar, luni am fost in formula completa si incercam ca mai ramanem pe la Susani cateva zile. E superb aici, totul a inverzit… Nepoteii mei au crescut, sunt ca “furnicile”, se joaca peste tot prin curte, au fost si la pescuit, dar supravegheati de adulti. Chiar au fost sarbatori fericite pentru ca am reusit sa fim cu totii impreuna”, spune Adela Popescu.

Desi s-au aflat in deplasare in prima zi de Paste, bunica lui Radu a avut grija sa nu le lipseasca bunatatile ei culinare, iar unul dintre colegii de la DJ Project le-a adus lumina sfanta dupa miezul noptii: “In noaptea de Inviere eram pe drum spre  Galati, dar unul dintre colegii de trupa ai Adelei a avut grija de noi si ne-a adus lumina de la biserica. Bunica ne-a dat pasca si cozonac, astfel ca ne-am rasfatat si la Galati, impreuna cu baietii de la DJ Project, cu mancarea traditionala de Paste, iar dupa concert am plecat spre Susani. Suntem in continuare aici, unde e foarte frumos, ne odihnim si ne relaxam”, spune Radu Valcan.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.