Adela Popescu si Nicoleta Luciu fac dulceata din coaja de pepene la Muzeul din Golesti

• Maia Morgenstern vine la “Povestiri de noapte” marti, 22 septembrie, sa povesteasca cum au fost filmarile de la Golesti pentru “Aniela”.

Adela Popescu si Nicoleta Luciu au facut impreuna dulceata de coaja de pepene verde, dupa ce Aniela ajunge la manastire si acolo o cunoaste pe sora Maria.

Aniela (Adela Popescu) si mama ei, Maruca Elefterios (Ana Ciontea), pleaca la manastire dupa ce vand conacul de la Stefanesti. Acolo, tanara o cunoaste pe sora Maria (Nicoleta Luciu) si descopera o viata diferita de tot ce cunoscuse pana atunci:

Fiecare fata care vine la manstire avea o obligatie, una trebuia sa faca dulceata, alta culege cirese. A Anielei era sa taie pepenele pentru dulceata, iar sora Maria era cea care o invata. Aceste activitati o faceau sa se simta extrem de umilita pe Aniela, deoarece in viata cu care era obisnuita avea servitoare. Tin minte ca erau trei felii de pepene care aratau superb si am muscat din ele, nu ne-am putut abtine. Asa ca a trebuit sa tragem o dubla”, marturiseste Adela Popescu.

Adela a fost impresionata de frumusetii
le locatiei, dar si de faptul ca jucat cu Maia Morgenstern: „A fost pentru prima oara cand am jucat o secventa alaturi de Maia Morgenstern si, inca de cand a venit la repetitii, a impus o stare de mare respect si de curiozitate fata de felul in care abordeaza ea o repetitie de text. Muzeul Golesti s-a organizat sub forma de satuc si totul pare foarte real, poti sa juri ca este un sat locuit. Iar casa in care am filmat era chiar una asemanatoare cu cea a bunicilor mei, cand am intrat am avut un deja vu, parca mirosea ca la ei, pana si scaunele erau asemanatoare”, adauga tanara actrita.

Maia Morgenstern, Nicoleta Luciu, Adela Popescu, Ana Ciontea, Dan Condurache, Dana Dembinski, Marin Moraru precum si alti actori readuc Muzeului din Golesti stralucirea de la 1900.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.