Adela Popescu s-a apucat de kangoo jumps

Adela Popescu a inceput lectiile de Kangoo Jumps. Cea mai noua si inedita forma de miscare aerobica a reusit sa o incante pe vedeta ACASA, care se declara acum un fan al acestui sport.

Am ajuns la sala dupa ce verisoara mea mi-a spus ca ar trebui sa incerc aceasta forma de aerobic. Mi-a zis ca, pe langa efortul foarte mare pe care-l depui, este si foarte distractiv, pentru ca toata acea topaiala si senzatia pe care o ai cand te arunca arcurile te duce cu gandul la copilarie.

La inceput ma simteam ca atunci cand acasa, la Susani, saream in pat”, spune  Adela.

Foarte incantata de acest nou sport, Adela isi face timp pentru a ajunge cat mai des la sala:

De regula merg de 3 ori pe saptamana, seara, dupa filmari. Am descoperit ca are foarte multe beneficii si am devenit fan atunci cand, dupa primele ore, nu am facut niciun fel de febra musculara. Kangoo Jumps iti solicita toti muschii si este recomandat chiar si in recuperarea celor care au probleme de sanatate”.

“Suntem mai multe prietene care mergem la kangoo jumps. Ne amuzam, radem foarte mult, dansam, pentru ca in sala muzica este data la maximum. Nu am cazut niciodata si am inteles ca e imposibil sa cazi de pe arcuri. Am avut noroc ca am gasit o sala aproape de casa si o profesoara care scoate untul din noi”, spune Adela.

One thought on “Adela Popescu s-a apucat de kangoo jumps

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.