Adela Popescu isi petrece sarbatorile in Thailanda

IMG_6162Adela Popescu, intrepreta Anielei, s-a întîlnit cu fanii pe videochatul de pe site-ul www.acasatv.ro şi le-a spus acestora care sunt planurile ei de viitor. Vedeta ACASĂ le-a mărturisit internauţilor că de sărbători va pleca in Thailanda, impreuna cu iubitul ei, Marius Kalmar, dar si alaturi de prieteni si colegi de platou, printre care se numara şi Răzvan Fodor şi iubita acestuia, Irina.

Adela şi-a propus să sărbătorească trecerea în noul an pe malul oceanului cu un pahar de şampanie în mînă: ”Îmi doream de foarte mult timp să ajung în Asia, mi se pare un loc plin de savoare. Anul trecut a fost acolo Ioan Isaiu şi mi-a povestit cît de minunaţi sunt oamenii, zona şi cît de bună este mîncarea. Aşa că, împreună cu Marius, am decis că Thailanda va fi destinaţa noastră de sărbători. Vreau apoi să mă întorc acasa, după Revelion, să-mi strâng familia şi să mai petrec odată, alături de ei, sarbatorile”, spune Adela.

Bucuroasă de întîlnirea cu fanii, Adela le-a povestit acestora amănunte amuzante din viaţa ei. Actriţa a povestit cum una dintre cele mai bune prietene din copilărie a fost o răţuşcă cu trei picioare şi a dezvăluit cîteva dintre năzbatiile pe care le fac cei doi nepoţi ai săi,  Luana şi Alexandru. Întrebată dacă este pricepută în bucătărie, Adela a recunoscut că iubitul ei este cel care o răsfaţă cu delicii culinare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.