ADELA POPESCU & DJ PROJECT canta, in premiera, FARA TINE la Povestiri de noapte

*Joi, 11 iulie sunt invitati la Happy Hour, la PRO TV

Adela Popescu si Dj Project vor canta in premiera noul lor single Fara tine, in aceasta seara la Povestiri de noapte, de la ora 22.00, ACASA.

„Fara tine este un single, ca de obicei de dragoste, insa ce are diferit de celelalte este faptul ca este o melodie pozitiva. Desi fata sufera dupa dragostea pierduta, este o separare de comun acord, nu este vorba despre o dezamagire, ea nu a fost parasita”, explica Adela Popescu.

image

Povestea single-ului Fara tine este inspirata la fel ca toate piesele Dj Project din viata, din sentimente si trairi in general si ne dorim ca cei care le asculta sa se regaseasca in ele, adauga Dj Maxx.

Joi, 11 iulie, de la ora 17.30 la PRO TV, single-ul Fara tine se va auzi si din platoul emisiunii Happy Hour, acolo unde Adela Popescu si Dj Project vor fi invitatii lui Catalin Maruta si vor povesti de asemenea ce planuri au pentru aceasta vara.
In weekend-ul acesta plecam la mare, acolo unde vom canta toata vara, iar duminica va asteptam la MegaDiscoteca Tineretului din Costinesti sa cantam impreuna Fara tine, spune Dj Gino Manzotti.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.