Adela Popescu a facut amor cu Mihai Petre, avand mana in ghips

Aniela Elefterios (Adela Popescu) si Radu Vulturesco (Mihai Petre) traiesc o noapte pasionala de iubire in episodul de miercuri, 7 aprilie al serialului “Aniela”, difuzat de la ora 20.30, ACASA.

Adela Popescu a filmat aceasta secventa de dragoste in perioada in care a avut mana in ghips ca urmare a accidentului pe care l-a suferit pe partia de schi, in vacanta de iarna. Secventa a fost filmata cu mare grija, iar ghipsul actritei nu e vizibil.

A doua secventa de dragoste dintre Aniela si Radu se intampla intr-o perioada in care cei doi se inteleg foarte bine. Ineditul scenei a constat in faptul ca eu aveam inca mana in ghips si trebuia sa filmez  in asa fel incat sa nu se vada. Dar a mai intervenit o problema, cada era plina cu apa, iar ghipsul nu trebuia sa se ude. Cu grija la atatea lucruri, pana la urma, tot s-a udat putin, asa ca dupa aceasta secventa, pentru ca urmau si altele, a trebuit sa usuc ghipsul cu feonul vreo trei ore, apoi m-am intors la treaba”, spune Adela.

Mihai Petre, actorul care il interpreteaza pe Radu Vulturesco, povesteste:

Stateam intr-o cada destul de mica si trebuia sa ne tot sucim, in conditiile in care Adela avea mana in ghips. In ciuda tuturor lucrurilor la care trebuia sa fim atenti, ne-am relaxat si a iesit foarte bine. Secventele de genul acesta sunt ca o coregrafie, iar antrenor este regizorul”.

2 thoughts on “Adela Popescu a facut amor cu Mihai Petre, avand mana in ghips

  1. Thanks for sharing, I found this article, while surfing for some downloads and ran across this website, interesting comments and good points made.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.