Adela Popescu i-a taiat motul nepoatei ei

• Interpreta Ralucai din “Pariu cu viata”, serial difuzat la Pro Tv, a facut un cadou inedit:  a plantat un pom pentru  nepoata si fina ei, Natalia

 

Adela Popescu se considera o matusa si o nasa norocoasa. Actrita din “Pariu cu viata”, serial ce va fi difuzat in curand la Pro TV, a trait momente emotionante in weekend, cand i-a taiat motul finutei ei, Natalia. Fetita a implinit un an, iar evenimentul a fost marcat cum se cuvine, cu o petrecere in aer liber.

“I-am luat motul finutei mele, Natalia. S-a organizat un fel de “garden party”, la care au luat parte toti cei din familie, prietenii apropiati si, desigur, catelul nostru, Paco, si el membru al familiei si favorit al tuturor copiilor. A fost o petrecere care a tinut de la 11 dimineata pana la miezul noptii si-mi amintesc ca, la un moment dat, intreaga curte era plina de baloane si de mingiute multicolore, Paco alerga innebunit dupa ele, iar cei mici dupa catel. Era o nebunie”, spune amuzata Adela.

Pentru Natalia ziua a fost una plina,  primind foarte multe cadouri. Matusa Adela i-a cumparat un copac pe care l-a plantat, alaturi de cea mica, in curtea casei:

Mi s-a parut un simbol minunat. Cand Natalia va avea 7 ani, copacelul ei va creste si va fi deja un arbore. Va sti tot timpul ca acolo, undeva, intr-un colt al curtii, exista un pom care poarta numele ei”.
Spre fericirea matusii, Natalia a ales din multitudinea de lucruri puse pe masa microfonul, semn ca va avea si ea o cariera artistica.

M-am bucurat enorm cand am vazut ca a ales un microfon caruia, spre amuzamentul tuturor , nu i-a mai dat drumul din mana. Apoi a luat o carticica de rugaciune si telefonul mobil. A fost o zi minunata, care a inceput dimineata si s-a incheiat dupa miezul noptii, petrecuta alaturi de familie si prieteni. Ceilalti nepoti ai mei, Luana, sora Nataliei, si Alexandru, verisorul ei, au fost si ei rasfatati cu cadouri si multe surprize”, povesteste Adela.

De la rolul de matusa a trei prichindei nazdravani in viata reala, Adela Popescu trece, din aceasta toamna, pe micul ecran, la cel de profesoara de teorie muzicala in “Pariu cu viata”, un serial difuzat de Pro TV.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.