Actriţa de comedie Petra Mede prezinta Eurovision 2013

• La Selecţia Naţională din România, etapa de înscriere a pieselor continuă până pe 3 februarie

Aşteptatul moment al anunţării gazdei din acest an a Eurovision Song Contest a sosit. Organizatorii au făcut public luni, 28 ianuarie, numele celei care va prezenta show-ul din luna mai, de la Malmo: ea este Petra Mede, actriţă de comedie şi om de televiziune din Suedia.

Petra Mede s-a făcut cunoscută în 2005 ca entertainer de stand-up comedy, devenind în scurt timp una dintre cele mai apreciate actriţe de comedie din Suedia, prin rolurile pe care le-a avut în show-uri de televiziune. În 2009, a fost votată cea mai bună actriţă de comedie din Suedia şi în acelaşi an a prezentat festivalul de muzică Melodifestivalen. Inconfundabilui simţ al umorului i-a adus propria emisiune de televiziune, precum şi numeroase invitaţii de a prezenta evenimente, conferinţe sau show-uri televizate de primă mână din Suedia.

Ţara noastă va participa în cea de-a doua semifinală de la Malmo, desfăşurată pe 16 mai. Artisul care va reprezenta România va trebui să treacă de preselecţiile derulate în ţară. Perioada de înscriere a pieselor pentru Selecţia Naţională Eurovision 2013 continuă până pe 3 februarie, timp în care cei interesaţi sunt aşteptaţi să trimită sau să depună piesele în format audio, pe CD, precum şi documentele necesare, la Registratura Televiziunii Române din Bucureşti, precum şi la sediile studiourilor teritoriale din Cluj, Iaşi, Timişoara şi Craiova, cu menţiunea „Pentru selecţia naţională Eurovision 2013” înscrisă pe plic. Mai multe detalii, precum şi Regulamentul oficial al concursului pot fi accesate pe site-ul TVR, la adresa www.tvr.ro/eurovision.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.