A treia gala live deschide drumul semifinalei la Vocea Romaniei

Sambata, 14 decembrie, de la 20.30, la Pro Tv, Vocea Romaniei continua magia prin muzica in cea de-a treia gala live, in care se vor desemna semifinalistii acestui sezon.

Saisprezece artisti cu potential extraordinar se vor duela din nou in direct pentru a castiga voturile publicului, inimile ascultatorilor si admiratia antrenorilor. Brenciu vrea sa castige din nou trofeul cu Ana-Maria Mirica, Denisa Mosincat, Georgia Dascalu sau Mihai Chitu. Smiley se bazeaza pe reprezentatiile lui Adrian Nour, a Stellei Anita, a Claudiei Iuga si a Iolandei Moldoveanu. Lori ii ghideaza in continuare catre marele titlu pe Florin Mandru, Alina Dorobantu, Muneer si Marius Marin, iar Moga intra la atac pentru semifinala Vocii Romaniei cu Sanziana Nicolae, Felix Burdusa, Andi Grasu si Jovana Milovanovic.

Si de aceasta data, telespectatorii sunt cei care decid cine sunt concurentii care intra direct in semifinala. Romanii isi vor vota preferatii, iar vocea care aduna cele mai multe voturi din fiecare echipa va trece automat in etapa urmatoare. Din cele trei voci ramase, Moga, Loredana, Smiley si Brenciu vor trebui sa aleaga doar una cu care sa continue cel mai tare concurs de voci din tara.

Tot in show-ul de sambata, a venit randul lui Horia sa coboare din scaunul de antrenor si sa faca spectacol pe scena Vocii Romaniei. Dupa Moga si Smiley, care au facut senzatie in primele doua gale live ale competitiei, Brenciu le va canta telespectatorilor cel mai recent single al sau, “Hello”, “o piesa dinamică, surprinzătoare şi cu un mesaj
pe masura timpurilor noastre: avem o singura viata si nu e deloc timp pentru regrete!”, dupa cum declara chiar Horia.

Cea mai tare competitie de voci din tara se apropie de punctul culminant, marea finala din 26 decembrie. Pana atunci, cei saisprezece concurenti care au demonstrat ca au stofa de staruri se lupta in armonii, octave, note si valuri de emotii pentru un loc in semfinala de la Vocea Romaniei, sambata aceasta, de la 20.30, numai la Pro Tv.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.