A început ultima săptămână la Vara pe val

Cea mai distractivă competiţie a verii se apropie de final, aceasta fiind ultima săptămână a programului Vara pe val. Numai până vineri echipele TVR 1 şi TVR 2 mai pot aduna voturi pentru a câştiga competiţia, iar telespectatorii mai pot trimite SMS la 1265 (tarif 0.19 euro/SMS, TVA inclus, valabil în reţelele Cosmote, Orange şi Vodafone), pentru a câştiga una dintre cele două maşini puse în joc de sponsorul emisiunii, Rădăcini Motors.

image

Duminică, 18 august, va avea loc marea finală la Vara pe val când, în transmisiune directă pe TVR 1, TVR 2 şi online, pe TVR+ vor fi trase la sorţi cele două numere câştigătoare ale telespectatorilor care au votat pe parcursul celor şase săptămâni de program. Conform Regulamentului, persoanele ale căror numere de telefon vor fi trase la sorţi în emisiune trebuie să fie în faţa micului ecran în momentul în care vor fi sunate de echipa Vara pe val şi să raspundă corect la o întrebare din program.

image

Luni, 12 august, de la ora 17.00 pe TVR 1, telespectatorii pot afla ce idei le-au mai venit „delfinilor” pentru a strânge voturi. În loc de taxa de intrare în staţiune, turiştii vor fi opriţi de Florin Grozea pentru a le obţine voturile, iar Dalia se va transforma într-un coşar adevărat promiţând noroc în schimbul voturilor. La TVR 2, de la ora 17.30, telespectatorii pot afla că probleme echipei nu sunt legate de voturi, ci de problemele lombare. Emil are dureri de spate, iar Johannes se oferă să îi facă masaj, lucru care pare că ameliorează cumva starea bolnavului. Din nefericire însă, Ovidiu apelează şi el la degetele lui Johannes pentru un scurt masaj, însă acestea nu vor mai dovedi magice, ci … problematice. O miscare greşită va fi suficientă pentru a-l face pe Ovidiu să rămână înţepenit de spate şi să nu se mai poată mişca.

image

Seara, ambele echipe vor organiza câte un duel artistic între reprezentanţi ai muzicii populare şi ai celei uşoare. Dacă de la ora 22.00, la TVR 1, echipele care se duelează vor fi conduse de Mihai Trăistariu şi rapsodul Cornel Borza, la TVR 2, de la ora 23.00, Marius Mihalache va încerca să câştige publicul cu piese de jazz progresiv interpretate live la ţambal, în duelul cu Brânduşa Covalciuc, interpreta de muzica populară moldovenească.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.