A doua zi de Paste, la ProTv, publicul decide marele castigator al emisiunii “Romanii au talent”

Luni, 25 aprilie, in a doua zi de Paste, incepand cu ora 20.30, ProTV va transmite in direct din Studiourile MediaPro din Buftea marea finala a emisiunii “Romanii au talent”.

Cei 12 fericiti finalisti vor trece prin emotii de foc pe scena concursului, cand vor trebui sa impresioneze cu numarul lor publicul, pentru a castiga marele premiu in valoare de 120.000 de euro.

Narcis Iustin Ianau, trupa Ballance, sotii Luca, Tutu Adrian, Cristina si Alina, grupul Akikai, Stefan Florescu, Cosmin Agache, Rebeca Neacscu, Valentin Dinu, Valentin Luca si Medea vor incerca sa demonstreze juriului si telespectatorilor ca merita premiul cel mare.

Toti cei 12 finalisti vor incerca sa prezinte numere care mai de care mai spectaculoase si sa-si puna in valoare toata imaginatia si talentul cu care sint inzestrati. Explozia de lumini si efectele speciale vor face din show-ul de luni un spectacol demn de o adevarata zi de sarbatoare.

 

Premiul cel mare in valoare de 120.000 de euro va ajunge la concurentul care va strange cele mai multe voturi primite din partea publicului, atit pe parcursul celor doua saptamini de votare, cit si in timpul emisiunii, dupa ce s-a dat din nou START VOT.

Pentru o seara atat de speciala, si invitatii vor fi pe masura – Loredana si Damian Draghici, care vor incinta publicul cu melodii alese.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.