A apărut al doilea hit postum Michael Jackson

Fanii lui Michael Jackson au motive sa se bucure din nou, în week-end-ul de după Anul Nou, anunţă New York Daily News.

Un fragment al cântecului încă nelansat al Regelui Muzicii Pop a fost deja postat pe Internet şi avem această mostră de pe YouTube, după ce versiunea sa de pe New York Daily News, embedată din acelaşi YouTube, a fost invalidată, din cauza unei intervenţii pe copyright făcute de Sony BMG Music Entertainment.

Acest al doilea clip apărut după moartea starului durează 90 de secunde şi pare să fie un duet cu starul rock Lenny Kravitz, este numit „Another Day” şi este producţia muzicală la care cei doi lucrau înainte de decesul lui Jackson, de pe 25 iunie.

Conform revistei Rolling Stone, „Another Day” este un remake al cântecului lui Lennz Kravitz, „Storm”, care a fost lansat pe albumul sau din anul 2004, „Baptism.”

După moartea lui Jackson, Kravitz a scris pe website-ul AOL ca trebuia „să mai lucrez cu Michael la o înregistrare care încă nu a fost lansată şi la care, cât am lucrat, a fost cea mai uimitoare experienţă pe care am avut-o în studio. A fost funny. Foarte funny şi am râs tot timpul”.

Cântecul acesta este a doua piesă lansată cu Michael Jackson, după ce acesta ne-a părăsit. In luna iulie, au fost lansate pe Internet 24 de secunde dintr-un clip cu Jackosn, numit „A Place With No Name”. El era un remix al vechiului hit al grupului America, „A Horse With No Name„, un hit din anul 1971.

Şi mai sunt şi alte înregistrări noi cu Michael Jackson care urmeaza sa apara. Frank DiLeo, managerul lui Jackson, a declarat revistei Rolling Stone că Michael Jackson a lăsat în urmă o lungă listă de cântece nelansate, unele lăsate în afara albumul „Bad”, altele fiind colaborări cu diferiţi artişti, precum Akon, Ne-Yo şi Will.i.am.

citeste si:
Michael Jackson Song ‘Another Day’ Leaks Online (MTV)
Possible New Michael Jackson Song “Another Day” Leaks (Rolling Stone)
Possible new Michael Jackson song ‘Another Day’ (ZAP2it)
New music from Michael Jackson titled ‘Another Day’ released (Examiner)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.