55 de ANI de TVR în 55 de CONFESIUNI

• Ediţie specială a emisiunii „Confesiuni” la TVR 2

 

Luni, 9 ianuarie, de la ora 17.00, Iuliana Marciuc va aduce tespectatorilor săi o ediţie specială despre un evenimentul petrecut la final de 2011. Este vorba de lansarea proiectului „55 de ANI de TVR în 55 de CONFESIUNI” propus şi realizat de Liana Săndulescu, Iuliana Marciuc şi Oana Georgescu –, care a avut loc la TVR. Acest proiect cuprinde un volum şi un DVD-ul cu 55 de mărturisiri de suflet ale unor mari personalităţi artistice care au fost invitate, de-a lungul timpului, în emisiunea Iulianei Marciuc de la TVR 2.

La evenimentul de lansare din în 14 decembrie 2011 a participat un număr impresionant de personalităţi care apar în carte: Margareta Pâslaru, Stela Popescu, Florin Piersic, Emilia Popescu, Constantin Codrescu, Dinu Săraru, Mirela Fugaru, Ileana Stana Ionescu şi soţul său, Dr. Andrei Ionescu, Vladimir Găitan, Ion Lucian şi soţia sa, Paula Sorescu Lucian, Marius Ţeicu, George Mihăiţă, Sanda Ţăranu, Tora Vasilescu, Virgil Ogăşanu, Mircea Baniciu, Pompei Hărăşteanu, Cornel Todea. Alături de ei au fost prezente multe alte personalităţi a căror activitate este strâns legată de TVR şi de cei 55 de ani pe care această instituţie i-a împlinit în 31 decembrie 2011.


Maestru de ceremonii a fost Constantin Trofin care, împreună cu cei trei terori, au găzduit în studioul emisiunii „La mustaţă” lansarea proiectului realizat de colegele lor de la „CONFESIUNI”.

Echipa emisiunii „Confesiuni” a înregistrat întreaga desfăşurare a evenimentului de lansare a proiectului „55 de ANI de TVR în 55 de CONFESIUNI” – şi vă aduce acum cele mai importante momente.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.