Florin Calinescu e invitat la 10 ani de Pro TV International


  • Tot pe 29 aprilie, Florin Călinescu îşi aniversează ziua de naştere

120 de luni, 3.714 zile, adica 89.136 de ore sau 5.348.160 de minute”, aşa au rezumat Adela Popescu şi Wilmark cei 10 ani pe care ProTv Internaţional îi împlineşte pe 29 ani aprilie, în introducerea emisiunii aniversare „10 pentru Tine”.

Realizată special pentru românii aflaţi departe de casă, emisiunea, care va fi difuzată pe 29 aprilie, de la ora 20.30, a reunit în platou cele mai îndrăgite vedete, dar şi unele dintre cele mai apreciate trupe muzicale de către românii din afara ţării.

Alături de Adela, Wilmark a trăit pentru prima data experienţa de prezentator de televiziune, cei doi fiind secondaţi îndeaproape de Monica Dascălu şi Dana Rogoz.

M-am bucurat enorm că am fost ales să prezint emisiunea aniversară de 10 ani împliniţi de ProTv Internaţional pentru ca îmi doream să încerc şi această ipostază şi am avut acum ocazia. A fost o experienţă interesantă să fiu lîngă Adela Popescu, Dana Rogoz şi Monica Dascalu şi să transmitem împreună românilor mesajele noastre de iubire, de veselie, de voie bună unui public pe care îl înţeleg foarte bine.

Ştiu ce înseamnă să fii departe de casă şi de familie, dar la fel de mult ştiu, sau mai bine zis am descoperit ce înseamnă spiritul şi căldura românilor şi tocmai de aceea am ales să rămîn aici”, spune Wilmark, proaspăt cetăţean român.

Cei 4 i-au introdus pe rînd în scenă pe Mihai Dedu, Neti Sandu, Amalia Enache, Florin Busuioc, Iulia Vântur, Roxana Ciuhulescu, Oana Cuzino, Corina Caragea, Mircea Solcanu, Razvan Fodor, Radu Vâlcan, Ioana Maria Moldovan,  cu care au stat de vorbă despre publicul lor din afara ţării. Invitaţii speciali ai serii au fost Andreea Esca şi Florin Călinescu a cărui zi de naştere este tot pe 29 aprilie.

Amintindu-şi de începuturile sale în televiziune, Florin a precizat că el vine “dintr-o lume exactă şi acolo lucrurile sînt foarte precise. Este vorba de limba română, de punctualitate, dicţie, talent, profesionalism. Am încercat să facem lucrurile pentru telespectatori”, a precizat el.

Calinescu: Oamenii credeau ca eu si Neti Sandu suntem casatoriti

Împreună cu Neti Sandu, Florin Călinescu şi-a amintit că ani de zile cît au lucrat împreună şi chiar la mult timp după aceea multă lume credea că ei doi sînt căsătoriţi. Neti a povestit că şi înafara ţării, dacă se întîlnea cu români, mai devreme sau mai tîrziu era întrebată ce face soţul ei, Florin Călinescu.

Neti este o persoană foarte specială pentru mine. Dar nu poţi să stai cu cineva care ştie totul despre tine”, a glumit actorul, făcînd referire la priceperea colegei sale de a afla lucruri despre oameni din horoscop.

De la „10 pentru Tine” nu a lipsit evident muzica –  Holograf, Pheonix, VH2, Cornelia şi Lupu Rednic, Maria Dragomiroiu, Carmen Trandafir, Haiducii, Mihai Trăistariu, Julia Jianu, Marcel Pavel, care au au venit cu cele mai frumoase piese.

3 thoughts on “Florin Calinescu e invitat la 10 ani de Pro TV International

  1. Buna Ziua, Ma numesc Alexandra si sunt administratora sitului horoscop.lp.ro .Va scriu pentru ca din cate am inteles aveti un site, si as dori sa ne facem publicitate reciproca prin link sau banner.Daca sunteti de acord acesta este codul html pentru linkul spre situl meu: Horoscop . Astept codul pentru link sau banner al sitului dumneavoastra.Numai Bine, Alexandra Miron

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.