5 legume pe care gospodinele le pot crește în apartament

legume

Cei interesați de cultivarea semințelor în apartament au acum un aliat de nădejde: magazinul online nuoricum.ro. Aici regăsesc o mulțime de semințe de legume cu o mare putere germinativă. O parte dintre semințele disponibile, despre care vorbim în cele ce urmează, se adaptează extrem de ușor la atmosfera dintr-un spațiu închis, dintr-un apartament.

Sezonul rece nu trebuie să fie un impediment pentru publicul român spre a mânca sănătos și în perioada de iarnă. Există o mulțime de legume ce se pot acomoda extrem de ușor și în apartament, legume ce pot fi cultivate în orice sezon. Nu Oricum, cu magazinul online nuoricum.ro, vine cu soluții în acest sens – propune pentru al său public o gamă de legume ce se pot dezvolta corect și rapid chiar și în apartament. Iată despre ce legume este vorba.

1.       Morcovii

Morcovii se dezvoltă armonios chiar și în apartament. Totuși, spațiul are ceva de spus în tot acest context. Pentru gospodinele ce nu dispun de prea mult spațiu pentru a crește legume, morcovii rotunzi sunt o recomandare. Aceștia nu cresc în lungime, ci își dezvoltă doar volumul.

Morcovii normali trebuie crescuți în recipiente lungi de formă dreptunghiulară, iar solul trebuie să fie în permanență umezit pentru o germinație corectă. Semințe de morcovi regăsesc cei interesați pe https://nuoricum.ro/.

2.       Usturoiul

Usturoiul este o legumă ce poate fi cultivată și în sol, din toamnă, spre a fi lăsată să germineze pe toate perioada iernii. Rădăcinile usturoiului nu sunt răsfirate, deci această legumă va avea nevoie de un recipient cu o adâncime egală sau mai mare de 10 cm. Udate regulat, semințele de usturoi vor începe să germineze în aproximativ o săptămână.

3.       Salata

Salata verde este o explozie de gust, o legumă folosită în diverse combinații în gastronomie. Această legumă crește extrem de rapid și nu are rădăcini adânci. Semințele de salată achiziționate de pe nuoricum.ro au nevoie de un sol umed pentru a germina rapid, în aproximativ o săptămână.

Atât timp cât are apă suficientă și, cel mai important, căldura necesară, salata germinează în orice anotimp, iar traiul în apartament pare să îi placă foarte mult.

4.       Ardeii

Cu siguranță o mulțime de gospodine cresc deja în apartament ardei. Nu vorbim de ardeii grași, dulci, ci de cei iuți. Pentru a crește și a se dezvolta în armonie, ardeii trebuie plantați în vase cu înălțimea de cel puțin 20 cm.

Pentru ca totul să se desfășoare în armonie, nu este recomandată udarea excesivă, ci lumina excesivă. Ardeii iuți au nevoie de cel puțin 10 ore de lumină pe zi pentru a crește corect și rapid.

5.       Ceapa

Ceapa poate fi de asemenea un bun coechipier pe pervazul geamului din bucătărie. Această plantă iubește traiul în apartament. Semințele trebuie udate o singură dată pe săptămână – germinația este rapidă.

Toate semințele pentru legumele anterior enunțate sunt disponibile pe nuoricum.ro. Pentru comenzi, cei interesați pot suna la numărul de telefon 0787 603 417 sau pot trimite un e-mail la una dintre adresele: office@nuoricum.ro sau comenzi@nuoricum.ro. Sediul Nu Oricum se află în comuna Băleni, județul Dâmbovița, şoseaua București-Târgoviște.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.